Barion Pixel
„Amint minden rossznak gyökere az önzés, úgy minden jónak gyökere a szeretet. Nélküle a gazdag is szegény, vele a szegény is gazdag.”
Szent Ágoston

Adventi méhviasz gyertya csomag I. - Nuntii Pacis Christi

Akció!

Adventi méhviasz gyertya csomag I.


5400 Ft

Kézműves termék!

A csomag tartalma:

Natúr méhviasz gyertya 4 db

Gyertya tű 4 db.

 

 

 

 

 

Leírás

Miért válaszd a méhviasz gyertyákat?

A méhviasz a legritkábban előforduló gyertya alapanyagok egyike.

A méhviasz előállítása igen komplex feladat. A becslések szerint a méheknek több mint 241 400 kilométert kell megtenniük, hogy elegendő nektárt gyűjtsenek 2,7 kg méz előállításához, és ebből választják ki a körülbelül 453 grammnyi méhviaszt. Tehát a méheknek elképesztő mennyiségű munkájára van szükség a méhviasz előállításához. A tiszta méhviasz gyertya mindenféle kémia eljárástól és finomítástól mentes, 100%-ban természetes összetevőkből készül a méhek munkájának köszönhetően.

A megfelelő minőségű méhviasz gyertyák égetése nem jár környezetterhelő hatással, a füst kibocsájtása pedig minimális. Természetes illatát, a méznek és a növényi nektároknak köszönheti. Az összes ismert viasz közül a méhviasz rendelkezik a legmagasabb olvadásponttal, így égése kétszer tovább tart bármilyen más gyertyánál

Az idő múlásával a méhviaszon fehér fátyol alakul ki, de ez a minőségében nem változtat a gyertyán, begyújtásával a viasz felmelegszik és a fehér fátyol eltűnik.

További információk

Tömeg 250 g
Méretek 3 × 15 cm
    Kosár