Barion Pixel
„Hagyni, hogy akiket szeretünk, tökéletesen önmaguk lehessenek, és ne igyekezzünk átgyúrni őket saját elképzelésünkre - ez az igazi szerelem szándéka és törvénye. Ha a szerelemben nem őket szeretjük, hanem saját elképzelésünket, akkor csupán önmagunk visszatükröződését keressük.” - Thomas Merton

Antik faragásos méhviasz gyertya - Nuntii Pacis Christi

Antik faragásos méhviasz gyertya


1450 Ft

Kézműves termék!

Anyaga:

  • Méhviasz
  • Sellak

Leírás

Miért válaszd a méhviasz gyertyákat?

A méhviasz a legritkábban előforduló gyertya alapanyagok egyike.

A méhviasz előállítása igen komplex feladat. A becslések szerint a méheknek több mint 241 400 kilométert kell megtenniük, hogy elegendő nektárt gyűjtsenek 2,7 kg méz előállításához, és ebből választják ki a körülbelül 453 grammnyi méhviaszt. Tehát a méheknek elképesztő mennyiségű munkájára van szükség a méhviasz előállításához. A tiszta méhviasz gyertya mindenféle kémia eljárástól és finomítástól mentes, 100%-ban természetes összetevőkből készül a méhek munkájának köszönhetően.

A megfelelő minőségű méhviasz gyertyák égetése nem jár környezetterhelő hatással, a füst kibocsájtása pedig minimális. Természetes illatát, a méznek és a növényi nektároknak köszönheti. Az összes ismert viasz közül a méhviasz rendelkezik a legmagasabb olvadásponttal, így égése kétszer tovább tart bármilyen más gyertyánál

Az idő múlásával a méhviaszon fehér fátyol alakul ki, de ez a minőségében nem változtat a gyertyán, begyújtásával a viasz felmelegszik és a fehér fátyol eltűnik.

További információk

Tömeg 100 g
Méretek 4 × 4 × 9 cm

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
Lajosné Dr Nagy
Budapest

A gyertyákat a családom karácsonyi ajándékaihoz vettem.Tetszik a formájuk,szeretem a mézgyertya illatát. Képviselik a Karácsony üzenetét a hitről és a szeretetről.

    Kosár